Wat is ComfortWonen?

Vaste diensten

Bij ComfortWonen horen enkelen vaste diensten. De kosten voor de vaste diensten zijn voor iedere comfortwoning hetzelfde. Maandelijks wordt het volgende bedrag per maand in rekening gebracht

Telefoon, televisie, internet

De inzet van (toekomstige) zorgtechnologie vraagt om een sterk wifi netwerk. KPN biedt een totaalpakket op het gebied van telefoon, televisie en internet. Het aanbod bevat 61 televisiezenders en 105 radiozenders.

Met de belbundel kunt u zoveel bellen als u zelf wilt. Zowel naar mobiele als vaste nummers in Nederland, maar ook naar mobiele en vaste nummers in 80 landen.

U betaalt hiervoor 37,50 per maand. Neem voor meer informatie over de inhoud van dit pakket contact op met de klantenservice van KPN, via telefoonnummer 0800-0776.

Bijdrage locatievoorzieningen

Uw huurwoning ligt in of aan een locatie van BrabantZorg. Hier zijn medewerkers aanwezig aan wie u als huurder praktische vragen kunt stellen en die u op weg kunnen helpen. Hierbij kunt u denken aan vragen over het aannemen van pakketjes, het ophalen van afval, het wegwijs maken van uw bezoek, etc.

U betaalt hiervoor €10,42 per maand.

Afvalstoffenverwijdering

Als u gaat ComfortWonen binnen de locatie, maakt de afvalstoffenverwijdering ook deel uit van de vaste diensten. U maakt gebruik van de afvalcontainers; wij zorgen voor de afvoer hiervan. Wanneer de woning zich direct naast of in de buurt van de locatie bevindt, geschiedt de afvalverwerking gewoon via de gemeente en betaalt u afvalstoffenverwijdering. Het maakt dan geen onderdeel uit van de vaste diensten.

U betaalt hiervoor €16,58 per maand. Bij een 2-persoonshuishouden is dat €22,37 per maand.

Rekenvoorbeeld

Benieuwd naar wat u gaat betalen wanneer u gaat ComfortWonen? Met onze rekenmodule krijgt u een indicatie van uw huurprijs bij ComfortWonen. Daarvoor dient u uw (gezamenlijke) belastbaar jaarinkomen bij de hand te houden.

Maak een rekenvoorbeeld

Schrijf u direct in